Begin je eigen Mierenboerderij

Wandelende Tak Kwekerij
22.99

Wandelende Tak Kwekerij

€ 22,99

Wandelende tak kwekerij, volg de ontwikkelingen en groei van de wandelende tak met deze bijzondere kweekset.

Wandelde Tak Kwekerij

Uniek, inclusief coupon voor eitjes Indiase Wandelende Tak. De wandelende tak kwekerij zorgt voor dagen speelplezier waar de gehele familie of klas van mee kan genieten. Insect Lore, de maker van dit product is al jaren gespecialiseerd in het kweken van insecten zoals Wandelende Takken.


Hoe gaat het in zijn werk?

Open de verpakking en stuur de coupon op om zo snel mogelijk tegen verzendkosten (internationaal) de eitjes te ontvangen of bestel ze direct via de website. Voor de betaling van de verzendkosten vanaf insect lore is een PayPalaccount of creditcard nodig. Binnen 1 a 2 weken ontvang je de eitjes en begint het echte werk. Heb je geen PayPal-account of creditcard, bestel dan de eitjes of nimfjes van de wandelende tak psg1 hier op onze website. We sturen deze dan gelijk mee, zodat je direct kunt starten!

De eitjes moeten worden uitgebroed, gevoerd en verzorgd. Een uitgebreide handleiding in meerdere talen, waaronder Nederlands is bijgesloten.

Na ongeveer 6 maanden zijn je wandelende takken volwassen. Ze worden ongeveer een jaar oud en beginnen uiteindelijk zelf weer eitjes te leggen. Als je er goed voor zorgt heb je er heel lang plezier van!


Inhoud in deze leuke verpakking:

- Coupon voor verse eitjes van Indiase wandelende takken. (Betaling van verzendkosten is dan nog wel nodig, zie uitleg hierboven.)
- Uitgebreide uitleg en handleiding in o.a. Nederlands
- Klein kwastje voor het makkelijk verplaatsen van kleine takjes
- Netwoning voor wandelende takken en andere insecten, deze is vaker te gebruiken!

Veel studieplezier met deze bijzondere dieren!

Eitjes en nimfjes van wandelende takken zijn ook op onze site te bestellen.

Product vragen
Goedemorgen, Is deze set dan direct compleet of moet er nog meer aangeschaft worden? Is dit haalbaar voor een buitenschoolse opvang waar in de weekenden niemand aanwezig is? Met vriendelijke groet, Kim Wondergem

Bedankt voor je vraag. De set is niet compleet, want er zitten niet direct eitjes of nimfjes van de wandelende tak bij. Je kunt deze wel via onze website gelijk mee bestellen. Met 2 keer verzorgen per week kun je prima wandelende takken houden, dus zeker ook geschikt voor op een school of opvang. Zijn er nog vragen, stuur ons gerust een email.

Heb je gevonden wat je zocht??

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: We verzenden elke werkdag tot 16.30 je bestelling!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
LAGE VERZENDKOSTEN

Vaste lage verzendprijs binnen NL van 4.99, zorgvuldig verpakt

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding