Voedings Plateau
2.49

Voedings Plateau

€ 2,49

Handig klein plateau om een druppel suikerwater of honingdauw in te plaatsen (in een stukje wat). Ideaal voor het toedienen van voeding aan je mieren.

- +

Voedings Plateau

Handig plateau voor het aanbieden van voeding aan je mieren. Het is makkelijk te plaatsen in elke arena die wij verkopen. Te gebruiken om een druppel suikerwater of honingdauw toe te dienen. Gemakkelijk schoon te maken en voor hergebruik geschikt.

Let op: we adviseren om in het voedingsplateau alsnog gebruik te maken van een klein stukje wat en daarin het vocht aan te bieden. Anders kunnen mieren mogelijk verdrinken doordat ze vast komen te zitten in het vocht.Specificaties:

Lengte: 3,2 cm
Breedte: 1,5 cm
Hoogte: 0,5 cm
Diepte gaatje: 0,3 cm
Diameter gaatje: 1 cm

 

Product vragen
moet je de voeding op het plateau afwisselen per keer dat je er nieuwe voeding op laat druppelen of hoe is het het handigste aan te pakken met de honingdauw en suikerwater? vriendelijke groet,

Bedankt voor je vraag. Ons advies is de voeding eens per week te verversen en dan alle voedingsbronnen dus vers aan te bieden (suikerwater/honingdauw/fruitvliegjes en zaden bij de messor kolonie. Verder bewaar je de voeding in de vriezer zodat het zo lang mogelijk houdbaar blijft. De adviezen vind je ook op het etiketje op het bubbelzakje van de voeding. Zijn er nog vragen, mail ons gerust!

wat zijn de maten van het voedings plateau

Bedankt voor je vraag. Het voedingsplateau is 3,2 cm lang en 1,5 cm breed. De hoogte is 5 mm en het gaatje is ongeveer 3 mm diep met een diameter van ongeveer 1 cm.

Heb je gevonden wat je zocht??

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: We verzenden elke werkdag tot 16.30 je bestelling!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
LAGE VERZENDKOSTEN

Vaste lage verzendprijs binnen NL van 4.99, zorgvuldig verpakt

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding