Vlinder Kweekset
34.99

Vlinder Kweekset

€ 34,99

Zie het wonder van een rups die verander in een vlinder! Een complete vlinder kweekset om vlinders mee te kweken. Deze set is 30 cm hoog en daarmee is het ideaal voor het laten opgroeien van de eerste vlinders. Ideaal als leermiddel zowel thuis als in de klas! Ga dus direct aan de slag met het wonder van een rups die tot vlinder verandert. De rupsen die bij het pakket horen bestel je zelf door gebruik te maken van de coupon bij het product (alleen verzendkosten). Dit kan weer vanaf begin maart 2023.

- +

Let op:

Dit product is exclusief 3-5 rupsen. De verzending van de rupsen verzorgt de kweker uit Engeland. De rupsen die bij het pakket horen bestel je zelf door gebruik te maken van de coupon bij het product (alleen verzendkosten). Dit kan weer vanaf begin maart 2023.Vlinder kweekset


Je eigen vlindertuin in huis

Wordt deel van de natuur en bekijk het wonder van een rups die een vlinder (distelvlinder) wordt. Met je neus er boven op!


Kweken

In de vlindertuin kweek je je eigen vlinders. Hierboven kun je (alleen op onze website!) tussen maart en september ervoor kiezen de rupsen door ons te laten versturen. Wij regelen dat je direct de rupsen geleverd krijgt met je bestelling. Je kunt gelijk aan de slag met het wonderlijke proces van de rups naar vlinder!


Verzending en zorg

Het moment van verzending van de rupsen kan variëren, normaliter streven wij ernaar deze dezelfde dag te verzenden mits voor 16.30 besteld. Mocht dit anders uitpakken dan ontvang je hierover door ons bericht. De verzending van de rupsen gaat apart van de verzending van het kweeknet. De rupsen worden verzonden door onze kweker uit Engeland. Wanneer de rupsen worden verzonden berichten we je apart na je bestelling, zodra verzonden door onze kweker is de levering binnen 1-2 weken.

Nu kun je echt aan de slag. Het kweken van vlinders kan vanaf maart tot en met september. Het streven is dat er 5 rupsen worden verzonden, de garantie is dat je er minimaal 3 ontvangt en dat deze tot gezonde vlinders worden gekweekt.

Eerst krijgen de rupsen hun eigen eten (bijgeleverd) zodat ze goed kunnen groeien. Vervolgens gaan ze op hun kop hangen in kristalachtig gesponnen cocons. In de laatste fase ontpoppen ze zich tot prachtige vlinders. Observeer ze een paar dagen en laat ze dan vrij. 


Gebruik

De vlindertuin is herbruikbaar en na het uitvliegen van de vlinders ook een perfecte behuizing voor andere insecten zoals lieveheersbeestjes, bidsprinkhanen of wandelende takken. Het product is dus vaker in te zetten om de natuur van dichterbij te bestuderen.


Wat zit er in de Vlinderset

- Uitklapbare en te openen 30 cm Habitat
- Pipet voor het voeren van de rupsen
- Coupon voor het aanvragen van de rupsen (je betaalt alleen verzendkosten)
- Instructies, eenvoudige meertalige gebruiksaanwijzing. Uitgebreid boekje in Engels.

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: We verzenden elke werkdag tot 16.30 je bestelling!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
LAGE VERZENDKOSTEN

Vaste lage verzendprijs binnen NL van 4.99, zorgvuldig verpakt

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding