Begin je eigen Mierenboerderij

Vlinder Kweekset
34.99

Vlinder Kweekset

€ 34,99

Een vlinder set, 30 cm hoog, om vlinders te kweken. De rupsen worden direct erbij meegeleverd, je kunt gelijk aan de slag met het kweken van vlinders. Zie het wonder van een rups die verander in een vlinder!

- +

Let op: rupsen verzending pas weer mogelijk vanaf maart 2022Vlinder kweekset


Je eigen vlindertuin in huis

Wordt deel van de natuur en bekijk het wonder van een rups die een vlinder (distelvlinder) wordt. Met je neus er boven op!


Kweken

In de vlindertuin kweek je je eigen vlinders. Hierboven kun je (alleen op onze website!) tussen maart en september ervoor kiezen de rupsen door ons te laten versturen. Wij regelen dat je direct de rupsen geleverd krijgt met je bestelling. Je kunt gelijk aan de slag met het wonderlijke proces van de rups naar vlinder!


Verzending en zorg

Doorgaans krijg je na verzending ongeveer 3-5 verse rupsen en het speciale voer thuisgestuurd. 
Het moment van verzending van de rupsen kan variëren, normaliter streven wij ernaar deze dezelfde dag te verzenden mits voor 16.30 besteld. Mocht dit anders uitpakken dan ontvang je hierover door ons bericht. De verzending van de rupsen gaat apart van de verzending van het kweeknet. De rupsen worden verzonden door onze kweker uit Engeland. Wanneer de rupsen worden verzonden berichten we je apart na je bestelling, zodra verzonden door onze kweker is de levering binnen 1-2 weken.

Nu kun je echt aan de slag. Het kweken van vlinders kan vanaf maart tot en met september. Het streven is dat er 5 rupsen worden verzonden, de garantie is dat je er minimaal 3 ontvangt en dat deze tot gezonde vlinders worden gekweekt.

Eerst krijgen de rupsen hun eigen eten (bijgeleverd) zodat ze goed kunnen groeien. Vervolgens gaan ze op hun kop hangen in kristalachtig gesponnen cocons. In de laatste fase ontpoppen ze zich tot prachtige vlinders. Observeer ze een paar dagen en laat ze dan vrij. 


Gebruik

De vlindertuin is herbruikbaar en na het uitvliegen van de vlinders ook een perfecte behuizing voor andere insecten zoals lieveheersbeestjes, bidsprinkhanen of wandelende takken. Het product is dus vaker in te zetten om de natuur van dichterbij te bestuderen.


Wat zit er in de Vlinderset

  • Uitklapbare en te openen 30 cm Habitat
  • Pipet voor het voeren van de rupsen
  • Instructies, eenvoudige meertalige gebruiksaanwijzing. Uitgebreid boekje in Engels.
Product vragen
Wat voor soort vlinders zijn het? En is er een bepaalde soort die je kan kiezen?

Zoals omschreven gaat het om de distelvlinder en helaas is hierin geen keuze te maken. Als er nog vragen zijn, mail ons gerust.

Hallo , Wij hebben vorig jaar 3 vlinderkweeksets met rupsen aangeschaft bij jullie. Kan ik deze keer ook de rupsen los bestellen? Omdat we de kweeksets al hebben. En zo ja, wat zijn deksteen hiervan? mvg, Chantal Gertenaar

Dat is zeker mogelijk met de volgende link: https://www.mierenboerderij.nl/rupsen-los-bestellen-coupon.html

Heb je gevonden wat je zocht??

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: Voor 16.30 besteld, elke maandag tot donderdag verzonden!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
HOGE KWALITEIT PRODUCTEN

Onze producten zijn getest en van de hoogste kwaliteit

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding