Vlinder kweekset

€24,99 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Vlinder kweekset

Je eigen vlindertuin in huis

Wordt deel van de natuur en bekijk het wonder van een rups die een vlinder wordt. Met je neus er boven op!

Kweken

In de vlindertuin kweek je je eigen vlinders. Hierboven kun je (alleen op onze website!) tussen maart en september ervoor kiezen de rupsen door ons te laten versturen. Wij regelen dan de bestelling en betaling van de rupsen en informeren je over de verzending vanuit de kweker. Wil je dit zelf regelen dan ontvang je bij de set een coupon met code. Deze kun je bij de leverancier op de website invullen. Je betaalt de verzend- en verpakkingskosten via PayPal of creditcard (GBP 2,99). De rupsen worden daarna rechtstreeks verzonden door de kwekers van Insect Lore.

Verzending en zorg

Doorgaans krijg je in ongeveer een week tijd 5 verse rupsen en het speciale voer thuisgestuurd door onze kweker (in sommige gevallen kan dit iets langer duren, afhankelijk van de kweek). Nu kun je echt aan de slag. Het kweken van vlinders kan vanaf maart tot en met september.

Eerst krijgen de rupsen hun eigen eten (bijgeleverd) zodat ze goed kunnen groeien. Vervolgens gaan ze op hun kop hangen in kristalachtig gesponnen cocons. In de laatste fase ontpoppen ze zich tot prachtige vlinders. Observeer ze een paar dagen en laat ze dan vrij.

Gebruik

De vlindertuin is herbruikbaar en na het uitvliegen van de vlinders ook een perfecte behuizing voor andere insecten zoals lieveheersbeestjes, bidsprinkhanen of wandelende takken. Het product is dus vaker in te zetten om de natuur van dichterbij te bestuderen.

Wat zit er in de Vlinderset

  • Uitklapbare en te openen 30 cm Habitat
  • Pipet voor het voeren van de rupsen
  • Complete uitgebreide instructies, meertalige gebruiksaanwijzing (ook in het Nederlands)
  • Als je ervoor kiest de rupsen zelf te bestellen, dan vind je in de verpakking de coupon voor 5 rupsen, waarmee je ze online tegen betaling van verzendkosten kunt bestellen.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
-->