Begin je eigen Mierenboerderij

Termieten kolonie
34.99

Termieten kolonie

€ 34,99

Begin een wel heel bizarre hobby, het kweken van een termieten kolonie in een termietarium. Deze aanbieding betreft een kolonie termieten: Reticulitermes grassei.

Termieten kolonie (Reticulitermes grassei)


Soort

De kolonie kan 1 of meer koninginnen / koningen hebben en als de koning of koningin sterft, worden deze vervangen door verschillende aanvullende weergaven die enigszins gepigmenteerd zijn en pads hebben met korte vleugels (brachiptera) of soms geen (apters); en samengestelde verminderde ogen. Deze secundaire reproduceerders, die zich ontwikkelen uit nimfen en die neoteen kunnen worden genoemd, zijn meestal niet aanwezig in een kolonie zolang als de primaire reproducties. Als de hoofdspeler verloren is, bereikt een neoteen geslachtsrijpheid zonder een volwassen volwassen staat te bereiken met vleugels of het nest te verlaten. "Er kunnen ook soldaten en arbeiders in deze koloniën zijn .Het aantal werknemers varieert van 30 tot 150.

Er kunnen zelfs gevleugelde exemplaren in de kolonie zijn, waarvan de rol van koningin kan worden genomen door een van deze.

Geschikt voor

Termieten worden gevoed met cellulose. Een van de basisingrediënten van hout. U kunt een termitarium van acryl maken (bijv.).

Termieten kunnen het acryl niet beklimmen en deze soorten (grassei) worden niet beïnvloed door het zicht. Daarom zijn ze goed te bewaren en gemakkelijk te observeren!Verpakking en verzending

Op de foto ziet u een voorbeeld van een verpakking met termietenkolonie. Wij verzenden deze alleen met pakketverzending.

Product vragen
Nog geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht??

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: Voor 16.30 besteld, elke maandag tot donderdag verzonden!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
HOGE KWALITEIT PRODUCTEN

Onze producten zijn getest en van de hoogste kwaliteit

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding