Begin je eigen Mierenboerderij

Suikerwater
1.69

Suikerwater

€ 1,69

Dit product is geschikt voor meerdere maanden gebruik en is bedoeld als voeding voor je mieren. Een van de belangrijkste voedselbronnen voor elke miersoort.

- +

Suikerwater

Een suikerwater mengsel, speciaal bedoeld voor mieren. Het is een aanvulling op een dieet voor mieren met honingdauw en levende insecten (en voor Messor en Pheidole de zaden).

De prijs is inclusief buisje en watje, waar de mieren het suikerwater uit kunnen zuigen. Geschikt voor meerdere maanden. Bied een paar druppels suikerwater aan op het bijgeleverde watje in een voedingsbakje of arena, of gebruik het watje zoals te zien is op de foto. Zorg ervoor dat het watje vochtig blijft. Om de paar weken het watje met de achterkant van een potlood (bijvoorbeeld) wat dieper in het vocht drukken.

Het buisje is geschikt voor hergebruik.

Specificaties buisje
Lengte - 75 mm
Diameter - 13 mm
Inhoud - 2 ml

Product vragen
Moet ik suiker water en honing dauw gekoeld bewaren ??

Het advies is ze in te vriezen en eens in de week een paar minuten laten ontdooien en dan een druppel aanbieden (en weer invriezen). Zo is het lang houdbaar. Zijn er nog vragen check dan ook onze video's!

Kun je het suikerwater nog aan je mieren geven als het een beetje is gaan schimmelen?

Bedankt voor je vraag. Als je duidelijke schimmel ziet, dan adviseren we het te verwijderen. Het advies is om eens per week voeding in de arena te verversen en de buisjes met voeding te bewaren in de vriezer zodat het zo lang mogelijk te gebruiken blijft. Als er nog vragen zijn, mail ons gerust!

Heb je gevonden wat je zocht??

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: We verzenden elke werkdag tot 16.30 je bestelling!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
LAGE VERZENDKOSTEN

Vaste lage verzendprijs binnen NL van 4.99, zorgvuldig verpakt

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding