Begin je eigen Mierenboerderij

Rupsen certificaat los
14.99

Rupsen certificaat los

€ 14,99

Let op, dit betreft een bestelling van het rupsen certificaat. De prijs is exclusief verzendkosten van de rupsen.

Beschikbaarheid:Niet op voorraad
Details

Certificaat voor rupsen

Je eigen vlindertuin in huis

Wordt deel van de natuur en bekijk het wonder van een rups die een vlinder wordt. Met je neus er boven op! Bestel hier de coupon voor 5 rupsen.


Kweken

In de vlindertuin kweek je je eigen vlinders. Hierboven kun je (alleen op onze website!) tussen maart en september ervoor kiezen de rupsen door ons te laten versturen. Wij regelen dan de bestelling en betaling van de rupsen en informeren je over de verzending vanuit de kweker.

Wil je dit zelf regelen dan ontvang je de coupon met code. Deze kun je bij de leverancier op de website invullen. Je betaalt de verzend- en verpakkingskosten via PayPal of creditcard (GBP 2,99). De rupsen worden daarna rechtstreeks verzonden door de kwekers van Insect Lore.


Verzending en zorg

Doorgaans krijg je in ongeveer een week tijd 5 verse rupsen en het speciale voer thuisgestuurd door onze kweker (in sommige gevallen kan dit iets langer duren, afhankelijk van de kweek). Nu kun je echt aan de slag. Het kweken van vlinders kan vanaf maart tot en met september.

Eerst krijgen de rupsen hun eigen eten (bijgeleverd) zodat ze goed kunnen groeien. Vervolgens gaan ze op hun kop hangen in kristalachtig gesponnen cocons. In de laatste fase ontpoppen ze zich tot prachtige vlinders. Observeer ze een paar dagen en laat ze dan vrij.

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Voor 16.30 besteld, zelfde dag verzonden! Garantie levend overkomen. Gratis vanaf € 99,-

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
HOGE KWALITEIT PRODUCTEN

Onze producten zijn getest en van de hoogste kwaliteit

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding