3 tot 5 rupsen distelvlinder - navulling vlindersets
19.99

3 tot 5 rupsen distelvlinder - navulling vlindersets

€ 19,99

Bestel hier je rupsen certificaat waarmee je opnieuw de kweek van de bijzondere distelvlinder kunt volgen! De prijs is exclusief verzendkosten van de rupsen.

- +

Let OP:
Dit product is inclusief 3-5 rupsen. De verzending van de rupsen wordt verzorgd door onze kweker uit Engeland. Nadat we jouw bestelling hebben ontvangen vragen wij de rupsen aan bij onze kweker. De kweker brengt je op de hoogte wanneer de rupsen worden verzonden, levering hiervan duurt gemiddeld 1-2 weken. De prijs is exlusief verzendkosten, die gebruiken we voor de bestelling van de rupsen.Rupsen, navulling vlinderset


Je eigen vlindertuin in huis

Wordt deel van de natuur en bekijk het wonder van een rups die een vlinder wordt. Met je neus er boven op! Bestel hier je navulling rupsen voor 3-5 rupsen.


Kweken

In de vlindertuin kweek je je eigen vlinders. Tussen maart en september kun je hier een navulling van de rupsen bestellen. Wij regelen dan de bestelling en betaling van de rupsen en informeren je over de verzending vanuit de kweker.


Verzending en zorg

Doorgaans krijg je in een paar weken tijd 3-5 verse rupsen en het speciale voer thuisgestuurd door onze kweker (in sommige gevallen kan dit iets langer duren, afhankelijk van de kweek). Nu kun je echt aan de slag. Het kweken van vlinders kan vanaf maart tot en met september. Het streven is dat er 5 rupsen worden verzonden, de garantie is dat je er minimaal 3 ontvangt en dat deze tot gezonde vlinders worden gekweekt.

Eerst krijgen de rupsen hun eigen eten (bijgeleverd) zodat ze goed kunnen groeien. Vervolgens gaan ze op hun kop hangen in kristalachtig gesponnen cocons. In de laatste fase ontpoppen ze zich tot prachtige vlinders. Observeer ze een paar dagen en laat ze dan vrij.

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: We verzenden elke werkdag tot 16.30 je bestelling!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
LAGE VERZENDKOSTEN

Vaste lage verzendprijs binnen NL van 4.99, zorgvuldig verpakt

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding