Reuze Vlinder kweekset
39.99

Reuze Vlinder kweekset

€ 39,99

Een reuze vlinderset, 45 cm hoog, om vlinders te kweken. Inclusief kunststof modellen van de levenscyclus van een vlinder. Geschikt als educatief leermiddel. De rupsen die bij het pakket horen bestel je zelf door gebruik te maken van de coupon bij het product (alleen verzendkosten). Dit kan weer vanaf begin maart 2023.

- +

Let op:

Dit product is exclusief 7-10 rupsen. De verzending van de rupsen wordt verzorgd door de kweker uit Engeland. De rupsen die bij het pakket horen bestel je zelf door gebruik te maken van de coupon bij het product (alleen verzendkosten). Dit kan weer vanaf begin maart 2023.Reuze Vlinder kweekset


Je eigen vlindertuin in huis

Wordt deel van de natuur en bekijk het wonder van een rups die een vlinder wordt. Met je neus er boven op! Deze set wordt geleverd inclusief hoge kwaliteit figuren die de levenscyclus van de vlinder laten zien.


Kweken

In de vlindertuin kweek je je eigen vlinders. Zodra je de rupsen hebt ontvangen kun je gelijk aan de slag met het wonderlijke proces van de rups naar vlinder!


Verzending en zorg 

Wanneer de rupsen worden verzonden kun je zelf bij de kweker kiezen na bestelling hiervan met de coupon, zodra verzonden door onze kweker is de levering binnen 1-2 weken.

Nu kun je echt aan de slag. Het kweken van vlinders kan vanaf maart tot en met september. Het streven is dat er 10 rupsen worden verzonden, de garantie is dat je er minimaal 7 ontvangt en dat deze tot gezonde vlinders worden gekweekt.

Eerst krijgen de rupsen hun eigen eten (bijgeleverd) zodat ze goed kunnen groeien. Vervolgens gaan ze op hun kop hangen in kristalachtig gesponnen cocons. In de laatste fase ontpoppen ze zich tot prachtige vlinders. Observeer ze een paar dagen en laat ze dan vrij.


Gebruik

De vlindertuin is herbruikbaar en na het uitvliegen van de vlinders ook een perfecte behuizing voor andere insecten zoals lieveheersbeestjes, bidsprinkhanen of wandelende takken. Het product is dus vaker in te zetten om de natuur van dichterbij te bestuderen.


Wat zit er in de Reuze Vlinderset

- Uitklapbare en te openen reuze 45 cm Habitat
- Pipet voor het voeren van de rupsen
- Coupon voor het aanvragen van de rupsen (je betaalt alleen verzendkosten
- Instructies, eenvoudige meertalige gebruiksaanwijzing. Uitgebreid boekje in Engels.
- De levenscyclus van de vlinder uitgebeeld in kunststof modellen (ei, rups, cocon, vlinder)

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: We verzenden elke werkdag tot 16.30 je bestelling!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
LAGE VERZENDKOSTEN

Vaste lage verzendprijs binnen NL van 4.99, zorgvuldig verpakt

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding