Begin je eigen Mierenboerderij

Reuze Vlinder kweekset
41.99

Reuze Vlinder kweekset

€ 41,99

Een reuze vlinderset, 45 cm hoog, om vlinders te kweken. Inclusief kunststof modellen van de levenscyclus van een vlinder. Geschikt als educatief leermiddel. 

- +

Let op: rupsen verzending pas weer mogelijk vanaf maart 2022Reuze Vlinder kweekset


Je eigen vlindertuin in huis

Wordt deel van de natuur en bekijk het wonder van een rups die een vlinder wordt. Met je neus er boven op! Deze set wordt geleverd inclusief hoge kwaliteit figuren die de levenscyclus van de vlinder laten zien.


Kweken

In de vlindertuin kweek je je eigen vlinders. Hierboven kun je (alleen op onze website!) tussen maart en september ervoor kiezen de rupsen door ons te laten versturen. Wij regelen dat je direct de rupsen geleverd krijgt met je bestelling. Je kunt gelijk aan de slag met het wonderlijke proces van de rups naar vlinder!


Verzending en zorg

Doorgaans krijg je na verzending ongeveer 6-8 verse rupsen en het speciale voer thuisgestuurd. 
Het moment van verzending van de rupsen kan varieren, normaliter streven wij ernaar deze dezelfde dag te verzenden mits voor 16.30 besteld. Mocht dit anders uitpakken dan ontvang je hierover door ons bericht. De verzending van de rupsen gaat apart van de verzending van het kweeknet. De rupsen worden verzonden door onze kweker uit Engeland. Wanneer de rupsen worden verzonden berichten we je apart na je bestelling, zodra verzonden door onze kweker is de levering binnen 1-2 weken.

Nu kun je echt aan de slag. Het kweken van vlinders kan vanaf maart tot en met september. Het streven is dat er 10 rupsen worden verzonden, de garantie is dat je er minimaal 7 ontvangt en dat deze tot gezonde vlinders worden gekweekt.

Eerst krijgen de rupsen hun eigen eten (bijgeleverd) zodat ze goed kunnen groeien. Vervolgens gaan ze op hun kop hangen in kristalachtig gesponnen cocons. In de laatste fase ontpoppen ze zich tot prachtige vlinders. Observeer ze een paar dagen en laat ze dan vrij.


Gebruik

De vlindertuin is herbruikbaar en na het uitvliegen van de vlinders ook een perfecte behuizing voor andere insecten zoals lieveheersbeestjes, bidsprinkhanen of wandelende takken. Het product is dus vaker in te zetten om de natuur van dichterbij te bestuderen.


Wat zit er in de Reuze Vlinderset

  • Uitklapbare en te openen reuze 45 cm Habitat
  • Pipet voor het voeren van de rupsen
  • Instructies, eenvoudige meertalige gebruiksaanwijzing. Uitgebreid boekje in Engels.
  • De levenscyclus van de vlinder uitgebeeld in kunststof modellen (ei, rups, cocon, vlinder)
Product vragen
De set is een kado wat we 10 april willen geven aan de jarige. Komen de rupsen later dan de kweekset als we deze door Ant's Kingdom laten regelen? Of komt het pakket tegelijk met de rupsen? Groetjes, Joyce

Bedankt voor je vraag. De kweekset versturen wij zelf en kan de volgende (werk)dag binnen zijn (we verzenden alles tot 16.30). Zoals in de uitgebreide omschrijving aangegeven kunnen we echter geen enkele exacte datum voor de rupsen aangeven. Deze worden verzonden vanuit de UK en we zijn dus afhankelijk van de voorraad en verzendmomenten van de kweker, maar ook van de verzendduur vanuit UK naar NL. Normaal gesproken gaat het om een totale duur van zo'n 1,5 week. In sommige gevallen kan dit ook langer zijn (zoals in de huidige Corona crisis). Als er nog vragen over zijn, stuur ons dan gerust een email!

Beste, welke rupsen worden er geleverd aub? Bestaat er ook de mogelijkheid om enkel rupsen te bestellen? Met vriendelijke groeten Véronique De Graeve

De soort die verzonden is betreft de distelvlinder. Wij hebben ook een coupon voor alleen rupsen te koop, echter dient deze wel op voorraad te zijn.

Van welke vlinders zijn de rupsen

Bedankt voor je vraag. Het betreft de distelvlinder.

Heb je gevonden wat je zocht??

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: Voor 16.30 besteld, elke maandag tot donderdag verzonden!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
HOGE KWALITEIT PRODUCTEN

Onze producten zijn getest en van de hoogste kwaliteit

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding