Begin je eigen Mierenboerderij!

Reuze Vlinder kweekset
32.99

Reuze Vlinder kweekset

€ 32,99

Een reuze vlinderset, 45 cm hoog, om vlinders te kweken. Inclusief kunststof modellen van de levenscyclus van een vlinder. Geschikt als educatief leermiddel.

- +
Beschikbaarheid:Op voorraad
Details

Reuze Vlinder kweekset

Let op rupsen zijn weer beschikbaar vanaf Maart 2020!


Je eigen vlindertuin in huis

Wordt deel van de natuur en bekijk het wonder van een rups die een vlinder wordt. Met je neus er boven op! Deze set wordt geleverd inclusief hoge kwaliteit figuren die de levenscyclus van de vlinder laten zien.


Kweken

In de vlindertuin kweek je je eigen vlinders. Hierboven kun je ervoor kiezen de rupsen door ons te laten versturen. Wij regelen dan de bestelling en betaling van de rupsen en informeren je over de verzending vanuit de kweker. Wil je dit zelf regelen dan ontvang je bij de set een coupon met code. Deze kun je bij de leverancier op de website invullen. Je betaalt de verzend- en verpakkingskosten via PayPal of creditcard. De rupsen worden daarna rechtstreeks verzonden door de kwekers van Insect Lore.

Let op: als je de verzending door ons laat regelen, dan maken wij dat in orde op de datum dat we de vlinderset aan je versturen (en niet al eerder als je kiest voor een andere leverdatum bij de bestelling).


Verzending en zorg

Doorgaans krijg je in ongeveer een week tijd 10 verse rupsen en het speciale voer thuisgestuurd door onze kweker, in sommige gevallen kan dit iets langer duren, afhankelijk van de kweek. Nu kun je echt aan de slag. Het kweken van vlinders kan vanaf maart tot en met september.

Eerst krijgen de rupsen hun eigen eten (bijgeleverd) zodat ze goed kunnen groeien. Vervolgens gaan ze op hun kop hangen in kristalachtig gesponnen cocons. In de laatste fase ontpoppen ze zich tot prachtige vlinders. Observeer ze een paar dagen en laat ze dan vrij.


Gebruik

De vlindertuin is herbruikbaar en na het uitvliegen van de vlinders ook een perfecte behuizing voor andere insecten zoals lieveheersbeestjes, bidsprinkhanen of wandelende takken. Het product is dus vaker in te zetten om de natuur van dichterbij te bestuderen.


Wat zit er in de Reuze Vlinderset

  • Uitklapbare en te openen reuze 45 cm Habitat
  • Pipet voor het voeren van de rupsen
  • Instructies, eenvoudige meertalige gebruiksaanwijzing. Uitgebreid boekje in Engels.
  • De levenscyclus van de vlinder uitgebeeld in kunststof modellen (ei, rups, cocon, vlinder)
  • Als je ervoor kiest de rupsen zelf te bestellen, dan vind je in de verpakking de coupon voor 10 rupsen, waarmee je ze online tegen betaling van verzendkosten kunt bestellen.

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Voor 16.30 besteld, zelfde dag verzonden! Garantie levend overkomen. Gratis vanaf € 99,-

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
HOGE KWALITEIT PRODUCTEN

Onze producten zijn getest en van de hoogste kwaliteit

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding