Reageerbuis M 16mm x 100mm
0.99

Reageerbuis M 16mm x 100mm

€ 0,99

Reageerbuis M in een formaat van 16mm x 100mm, goed voor 10ml inhoud. Voor vele doeleinden te gebruiken en kies je voor een nestvulling, ideaal als start van je mierenkolonie.

- +

Reageerbuis M

Reageerbuis M voor vele doeleinden te gebruiken. Als optie kan er gekozen worden voor een nestvulling, op deze manier is de reageerbuis goed om een kolonie in te kweken of als vervanging van je huidige.

Let op, kunststof buisjes kunnen lichte krasjes/vlekjes hebben. Het is totaal geen probleem voor het gebruik van de buisjes en het is inherent aan de wijze van productie en transport door fabrieken, we kunnen daar helaas niets aan veranderen!

Afmetingen:
lengte - 100 mm
doorsnede - 16 mm
inhoud 10 ml


Product vragen
Zijn hier ook afsluit dopjes bij?

Bedankt voor je vraag. We bieden op dit moment helaas geen afsluitdoppen voor de reageerbuizen aan. We sluiten ze af met watten, we hebben wel doppen beschikbaar die we mogelijk later kunnen toevoegen op de website. Mocht je daar interesse in hebben, stuur ons dan gerust even een mailtje!

Wat houdt de optionele nestvulling in?

Bedankt voor je vraag. Dit betekent dat de reageerbuis wordt gevuld met vocht en een wat ervoor. Dit zodat de reageerbuis gelijk als nest voor een beginnende kolonie of alleen een koningin kan worden gebruikt.

Heb je gevonden wat je zocht??

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: We verzenden elke werkdag tot 16.30 je bestelling!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
LAGE VERZENDKOSTEN

Vaste lage verzendprijs binnen NL van 4.99, zorgvuldig verpakt

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding