Begin je eigen Mierenboerderij

Open dagen

Open dagen bij Mierenboerderij

Kom vrijblijvend langs!Let op: Aangezien we het aantal bezoekers voor een open dag niet vooraf kennen en dit gemakkelijk boven de 100 personen kan uitkomen, is de open dag 21 maart vanwege de nieuwe corona regels afgelast.

We zijn wel beperkt(!) beschikbaar voor het afhalen van een bestelling op zaterdag 21 maart. Plaats je bestelling via de webwinkel en vermeld in de opmerkingenregel het gewenste tijdstip (zaterdag 21 maart tussen 10.00-13.00 mogelijk), dan kan de bestelling bij ons in de hal worden opgehaald. Er is dus helaas geen gelegenheid verder rond te kijken. We vragen om je begrip hiervoor! Zijn er vragen, mail ons dan gerust.
Yeah! 
De volgende Open Dag bij de Mierenboerderij staat gepland:


Zaterdag 21 maart 2020 - 10.00-15.00 - afgelast
Zaterdag 20 juni 2020 - 10.00-15.00
Zaterdag 5 september 2020 - 10.00-15.00
Zaterdag 5 december 2020 - 10.00-14.00*
* speciale sinterklaasactie


We krijgen vaak de vraag of wij open zijn voor bezoek. We zijn een webwinkel en dus niet open voor publiek. Het is mogelijk om bij ons in de ontvangsthal een bestelling af te halen (op afspraak). We vinden het natuurlijk wel leuk om onze mierenkolonies en producten te laten zien. Daarom organiseren we Open Dagen in ons pand. Tijdens deze Open Dagen ben je van harte welkom om kennis te maken met ons, onze mieren en onze producten.

Tijdens open dagen is onze showroom vrijblijvend te bezoeken en natuurlijk is het ook mogelijk een bestelling te doen en deze mee te nemen (betaling via de website of met pin).

Buiten de open dagen om kun je op afspraak een bestelling komen afhalen.

Namens het team van Ant's Kingdom | Mierenboerderij

 

Mierenboerderij locatie voorzijde
Mierenboerderij pand zijkant