Showroom bezoek

Nieuwe open dag gepland!


Zaterdag 9 december 

-> Van harte welkom tussen 11.00-15.00 <-

Tijdens deze open dag bezoek je onze showroom vrijblijvend en natuurlijk is het mogelijk een bestelling te doen en deze mee te nemen (betaling via de website of met pin).

Nog snel even een leuk cadeau regelen voor de feestdagen en het eerst zelf bekijken? Dat kan dus op 9 december!

Kom gezellig langs. We hebben speciale acties, praten met elkaar over de unieke hobby en laat je verbazen door de intelligentie die mieren laten zien. Al eens letterlijk onder de bladsnijders mieren door gelopen of de koningin van en bladsnijders mierenkolonie gezien (meer dan 3 cm groot)? Dat kan op deze dag!!

Tijdens de open dag kun je een broodje hamburger en wat fris kopen!

Graag tot ziens op zaterdag 9 december.
Mierenboerderij Open Dagen

 
We krijgen vaak de vraag of wij open zijn voor vrijblijvend bezoek. We zijn een webwinkel en dus niet open voor publiek. Het is mogelijk om bij ons in de ontvangsthal een bestelling af te halen (op afspraak) of om advies te krijgen voor een aankoop in onze showroom. We vinden het natuurlijk wel leuk om onze mierenkolonies en producten ook vrijblijvend te laten zien. Daarom organiseren we Open Dagen in ons pand. Tijdens deze Open Dagen ben je van harte welkom om kennis te maken met ons, onze mieren en onze producten.

Tijdens open dagen is onze showroom vrijblijvend te bezoeken en natuurlijk is het ook mogelijk een bestelling te doen en deze mee te nemen (betaling via de website of met pin).

Buiten de open dagen om kun je op afspraak een bestelling komen afhalen of hierboven een 'advies- en aankoopmoment' inplannen.

Namens het team van Ant's Kingdom | Mierenboerderij

 

Mierenboerderij locatie voorzijde
Mierenboerderij pand zijkant

Onze laatste open dag was 29 oktober 2022 - 10.00-15.00