Begin je eigen Mierenboerderij!

Mini Gel Mierenboerderij inclusief mieren
7.5000

Mini Gel Mierenboerderij inclusief mieren

Speciale prijs € 7,50 Normale prijs € 12,50

Mini gel mierenboerderij inclusief mieren! Maak een compleet ondergronds mieren bouwwerk nu zichtbaar! Deze aanbieding is tijdelijk en voor een zeer bijzondere prijs. De kleur wordt willekeurig verzonden, blauw of groen.

- +
Beschikbaarheid:Op voorraad
Details

Mini gel mierenboerderij inclusief mieren

Mini gel mierenboerderij, speciale feest aanbieding

Deze groene gel mini mierenboerderij (8x8x3) is tijdelijk beschikbaar en alleen voor de feestdagen. De boerderij leveren we inclusief een mierenfamilie met ongeveer 10 werksters. De mieren verzenden we in een reageerbuis en kunnen daarin nog een aantal dagen bewaard blijven (maximaal 5).

Laat de mieren hun werk doen en kijk hoe een compleet bouwwerk ontstaat! De mierenboerderij gel is een hightech leefomgeving voor mieren. Gebaseerd op de techniek die Nasa gebruikte om leven in een gewichtloze omgeving te bestuderen. Het is geheel self supporting, de mooie transparante gel dient zowel als voedsel, vocht en onderdak. Het enige dat je moet toevoegen aan de mierenboerderij zijn de mieren zelf.


Inbegrepen:

- Mini gel mierenboerderij (8x8x3
- Mierenfamilie met ongeveer 10 spaanse werkstermieren
- Handleiding en boekje 'Mieren zijn helden' (digitaal download)


De werking van Mierenboerderij Gel

Hoe lang leven mieren in de Gel Mierenboerderij?
Mieren leven een paar maanden tot een jaar. De leeftijd kan dus wisselen. De werkmieren die wij leveren moeten het wel een aantal weken tot een paar maanden volhouden en graven gegarandeerd in de gel. Als de mieren al in de eerste twee weken allemaal overlijden, dan sturen wij gratis vervanging.


Hoe lang blijft de gel goed?

De gel van de mierenboerderij is een complete voedingsbron voor de mieren. Aangezien de mieren niet veel eten en zelfs het afval van de gel opgraven en weer hergebruiken is het ruim voldoende voor een mierenfamilie. We hebben ook gell refills in diverse kleuren beschikbaar om opnieuw te kunnen beginnen.


Onderhoud & verzorging

Het onderhoud en de verzorging zijn eenvoudig:
- Bijvoeden is niet nodig.
- Een paar keer per week het deksel heel iets open doen voor wat frisse lucht.
- Condens en afval verwijderen als dat mogelijk is.


Mieren

Deze aanbieding is inclusief mieren. Dit zijn werkstermieren uit Zuid-Europa die in de natuur een ondergronds stelsel van gangen en kamers maken. De mieren worden meegestuurd in een reageerbuisje. In dit buisje kunnen ze nog gemakkelijk een week verblijven voordat ze in de Mierenboerderij geplaatst worden. Hoe de mieren te plaatsen zijn is toegelicht in de flyer en ons boekje 'Mieren zijn helden'.

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Voor 16.30 besteld, zelfde dag verzonden! Garantie levend overkomen. Gratis vanaf € 99,-

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
HOGE KWALITEIT PRODUCTEN

Onze producten zijn getest en van de hoogste kwaliteit

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding