Mierenfamilie S met 5-10 werksters

€4,99 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Mierenfamilie S

Harde werksters

Deze werkstermieren komen uit Spanje en zijn elke periode van het jaar actief. Daarmee zijn ze heel geschikt voor gel mierenboerderijen. Deze mierenfamilie met 5 tot 10 werksters is speciaal voor de Gel mierenboerderij, Antquarium en Antworks en Antfarm producten.

Product Antworld

LET OP: producten van het merk 'Antworld' (elders verkrijgbaar) blijken niet of slecht te werken. De mieren accepteren deze gel meestal niet. Aanschaf is bij deze producten op eigen risico. De producten uit onze webwinkel zijn allemaal geschikt, daar geven we garantie op.

Verzending en verpakking

Je ontvangt de mieren in een buisje en we hebben een digitale handleiding met informatie over onder andere de plaatsing van de mieren. Hoe oud de mieren precies zijn en hoe lang ze leven in de gel is niet op voorhand te zeggen. Dit is namelijk van veel factoren afhankelijk. Gemiddeld leven ze hierin een paar maanden tot langer dan een half jaar. Bij aanschaf van alleen een mierenfamilie verzenden wij per brievenbusdoos (brievenbusdoos). De mierenfamilie kan vervolgens nog tot een week bewaard blijven (voor in de gel geplaatst). Neem voor langere bewaartips contact met ons op.

Garantie en service

We geven garantie dat de mieren graven in de producten die we aanbieden. Doen ze dat niet of gaan ze binnen twee weken allemaal dood (bij goede verzorging/installatie), dan zorgen wij voor gratis vervanging.

Hulp nodig? Download deze pdf met instructies:

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
-->