Mierenboerderij zand
34.99

Mierenboerderij zand

€ 34,99

Antworld Zand, combineer deze Antfarm met een mierenkolonie of mierenfamilie en observeer de mieren in deze mooi vormgegeven Mierenboerderij.

Mierenboerderij zand Antfarm


De Mierenboerderij zand

Bouw je eigen mierenboerderij met behulp van deze natuurkit en kweek een kolonie de komende jaren! Het product heeft al diverse prijzen gewonnen.

· Een bekroonde natuurkit die een inzicht geeft in de wondere wereld van mieren.
· Leuk, boeiend en zeer leerzaam.
· Goedgekeurd door wildlife experts
Mieren zijn prima huisdieren, ze zijn veilig, schoon en kosten bijna niets te eten. Ant World biedt een fascinerend inzicht in hun wereld. Observeer mieren tijdens hun dagelijkse werkzaamheden, de bouw van een nieuw nest, het maken van tunnels, het verzamelen en delen van voeding en het communiceren tussen de mieren. Leuk entertainment voor ontluikende natuurliefhebbers zowel jong en oud.

Het kweken van een mierenkolonie vergt wel geduld, de kolonie groeit langzaam en breid dan haar territorium uit. Houd hier rekening mee bij de aanschaf van dit product! In een paar jaar kan een kolonie uitgroeien tot honderden mieren bevatten. Wil je gelijk snelle actie zien in de Mierenboerderij, bestel dit product dan hierboven met een mierenfamilie erbij.


Leeftijd

Voor iedereen vanaf 5 jaar


Inhoud

- Plastic mierenboerderij
- 2x Afdekplaten
- Aansluitbaar vergrootglas met voederkom
- Doorzichtige slang
- Voederpipet
- Zand
- Duidelijke handleiding (eng)

We leveren deze Mierenboerderij inclusief digitaal (download) handleiding e Boekje 'Mieren zijn helden'. De aanwijzingen hierin over verzorging en aansluiting moeten worden opgevolgd. De gedrukte versie van het boekje is hier te bestellen: https://www.mierenboerderij.nl/boekje-mieren-zijn-helden.html


Specificaties

Lengte: 30 cm
Hoogte: 20 cm.
Breedte voet: 7 cm
Ruimte tussen de twee platen: 1 cm


Mierenkolonie of Mierenfamilie

Vrijwel alle mierenkolonies kunnen in dit nest gehouden worden. Kies hierboven een kolonie voor een aanbiedingsprijs. Wil je snelle actie zien, kies dan voor een mierenfamilie.


Voedingsset

Het dieet van een Lasius mierenkolonie bestaat uit een combinatie van suikerwater, honingdauw en fruitvliegjes en bij een Messor kolonie worden daar nog zaden aan toegevoegd. Een voedingssetje is hierboven bij te bestellen.

Zoek je een handleiding? Kijk dan hierboven onder de tab 'Product bijlagen'.

 

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: We verzenden elke werkdag tot 16.30 je bestelling!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
LAGE VERZENDKOSTEN

Vaste lage verzendprijs binnen NL van 4.99, zorgvuldig verpakt

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding