Mierenboerderij Gel inclusief mieren
34.9900

Mierenboerderij Gel inclusief mieren

Speciale prijs € 34,99 Normale prijs € 39,99

Mierenboerderij gel inclusief mieren in de kleur groen. Maak een compleet ondergronds mieren bouwwerk nu zichtbaar! Deze aanbieding is inclusief mierenfamilie met ongeveer 15 gravende mieren.

- +

Mierenboerderij gel, aanbieding inclusief mierenfamilie Groen

We leveren deze Mierenboerderij inclusief digitaal (download) Boekje 'Mieren zijn helden'. De gedrukte versie van het boekje is hier te bestellen: http://www.mierenboerderij.nl/boekje-mieren-zijn-helden.html


Mierenboerderij gel

Laat de mieren hun werk doen en kijk hoe een compleet bouwwerk ontstaat! De mierenboerderij gel is een hightech leefomgeving voor mieren. Gebaseerd op de techniek die Nasa gebruikte om leven in een gewichtloze omgeving te bestuderen. Het is geheel self supporting, de mooie transparante gel dient zowel als voedsel, vocht en onderdak. Het enige dat je moet toevoegen aan de mierenboerderij (16.5 x 15.2 x 3.2 cm) zijn de mieren zelf.


Inbegrepen:

- Mierenboerderij gel groen, grote maat
- Mierenfamilie met ongeveer 15 spaanse werkstermieren
- Staafje om de eerste gangen te maken
- Vergrootglas
- Gebruikers instructie
- Handleiding en boekje 'Mieren zijn helden' (digitaal)


De werking van Mierenboerderij Gel

Hoe lang leven mieren in de Gel Mierenboerderij?
Mieren leven een paar maanden tot een jaar. De leeftijd kan dus wisselen. De werkmieren die wij leveren moeten het wel een aantal weken tot een paar maanden volhouden en graven gegarandeerd in de gel. Als de mieren al in de eerste twee weken allemaal overlijden, dan sturen wij gratis vervanging.


Hoe lang blijft de gel goed?

De gel van de mierenboerderij is een complete voedingsbron voor de mieren. Aangezien de mieren niet veel eten en zelfs het afval van de gel opgraven en weer hergebruiken is het ruim voldoende voor een mierenfamilie. We hebben ook gell refills in diverse kleuren beschikbaar om opnieuw te kunnen beginnen.


Onderhoud & verzorging

Het onderhoud en de verzorging zijn eenvoudig:
- Bijvoeden is niet nodig.
- Een paar keer per week het deksel heel iets open doen voor wat frisse lucht.
- Condens en afval verwijderen als dat mogelijk is.


Mieren

Deze aanbieding is inclusief mieren. Dit zijn werkstermieren uit Zuid-Europa die in de natuur een ondergronds stelsel van gangen en kamers maken. De mieren worden meegestuurd in een reageerbuisje. In dit buisje kunnen ze nog gemakkelijk een week verblijven voordat ze in de Mierenboerderij geplaatst worden. Hoe de mieren te plaatsen zijn is toegelicht in de flyer en ons boekje 'Mieren zijn helden'.

 

 

Product vragen
Goedendag, Voordat ik de gel mierenboerderij bestel, zou ik graag bepalen of ik wel een geschikte plek heb ervoor. Waar kan de boerderij het beste geplaatst worden: binnen? Buiten? Met of zonder daglicht? Hoge of lage temperaturen? Hartelijk dank en groet, Esther

Een beschutte plek binnen, op lekker warme temperatuur (mag hoger dan kamertemperatuur). Check ook onze video op de media en instructiepagina met antwoord op vrijwel alle vragen!

mijn mieren lasius niger doen niks. In de gel . Hoezodoenze niks ik heb ze daar nu al 2weken

Lasius niger is niet geschikt voor de gel. We bieden daarvoor speciaal mierenfamilies aan. Als er nog vragen zijn, stuur ons gerust een email.

Op mierenboerderij.nl staat geen groene gel refill te koop. Deze mierenboerderij gel is groene gel nodig. Dus ik weet niet waar ik deze kan vinden.

Bedankt voor je vraag. Deze mierenboerderij leveren we inclusief gel, je hoeft dus geen losse gel aan te schaffen. Als er nog vragen zijn, stuur ons dan gerust een email!

Ik heb al een gel mierenboerderij cadeau gekregen als cadeau. Welke mieren kan ik best bij jullie bestellen voor mijn mierenboerderij?

Voor een gel mierenboerderij is alleen een mierenfamilie geschikt, deze vind je onder de categorie mieren en dan vervolgens de eerste keuze 'Mierenfamilie'.

Heb je gevonden wat je zocht??

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: We verzenden elke werkdag tot 16.30 je bestelling!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
LAGE VERZENDKOSTEN

Vaste lage verzendprijs binnen NL van 4.99, zorgvuldig verpakt

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding