Insecten verblijf

€17,99 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Insecten verblijf Lieveheersbeestjes

Je eigen insecten verblijf in huis

Wordt deel van de natuur en bekijk lieveheersbeestjes van heel dichtbij! Deze doorzichtige koepel biedt een kijkje in de wereld van de insecten/lieveheersbeestjes. Er zit een vergroting ingebouwd in de koepel. Je kunt de insecten gemakkelijk in het verblijf plaatsen.

Observeren

In het insecten verblijf observeer je je eigen lieveheersbeestjes. Hierboven kun je ervoor kiezen de lieveheersbeestjes door ons te laten versturen. Wij regelen dan de bestelling en betaling van de lieveheersbeestjes en informeren je over de verzending vanuit de kweker. Wil je dit zelf regelen dan ontvang je bij de set een coupon met code. Deze kun je bij de leverancier op de website invullen. Je betaalt de verzend- en verpakkingskosten via PayPal of creditcard. De lieveheersbeestjes worden daarna rechtstreeks verzonden door de kwekers van Insect Lore.

Verzending

Doorgaans krijg je 15-20 lieveheersbeestjes toegezonden. De verzending van de lieveheersbeestjes is op de volgende data:

- Vrijdag 8 april
- Vrijdag 6 mei
- Vrijdag 3 juni
- Vrijdag 8 juli
- Vrijdag 5 augustus
- Vrijdag 9 september

Gebruik

Het insecten verblijf is herbruikbaar en na het observeren van de lieveheersbeestjes ook een perfecte behuizing voor andere insecten zoals wandelende takken. Het product is dus vaker in te zetten om de natuur van dichterbij te bestuderen.

De afmeting van het product is: 23 x 21 x 17 cm.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
-->