Insecten kweeknet, netcage M
14.9900

Insecten kweeknet, netcage M

Speciale prijs € 14,99 Normale prijs € 19,99

Mooie maat kweekkooi, 30x30x30 voor het houden van insecten in huis. Met goede ventilatie door het fijne gaas en mooi zichtbaar door de transparante zijde.

- +

Kweekkooi netcage


Design

Deze kweekkooi heeft een heel luxe uitstraling met donker gaas. Dit maakt hem zelfs geschikt voor het plaatsen in heel open, lichte ruimtes. Wil je het echt goed doen, dan plaats je hem overdag onder een mooie spot!

Let op; het netje wordt zonder vulling geleverd. Je kunt hem dus zelf mooi inrichten, eventueel met decoratie materialen die via onze website verkrijgbaar zijn.

Handig

Deze kweekkooi is een super handige lichtgewicht kooi voor wandelende takken, bidsprinkhanen, vlinders en rupsen. Het is een lichtgewicht kooi van stevig gaas in een kleine maat: 30 cm hoog, 30 cm breed en 30 cm diep.


Ventilatie

Het gaas zorgt voor voldoende luchtverversing en grip voor de insecten die je er in kan houden. De kooi kan zowel op zijn kant als rechtop gebruikt worden, wat hem geschikt maakt voor bijvoorbeeld een groep Gongylus gongylodes of Phyllocrania paradoxa bidsprinkhanen of juist voor wandelende takken en een grote voedselplant.


Mogelijkheden

Eén zijde is van volledig doorzichtig plastic. Alle andere zijden zijn van fijnmazig gaas. Er zit een rits met een sluiting aan een zijde van de kooi zodat je makkelijk in de kooi kan komen. Ten slotte is de hele kooi in te vouwen tot een pakketje van ongeveer 15 x 15 x 4 cm. Perfect dus om de kooi te vervoeren of op te bergen!


Gebruik

Kweekkooien zijn super handig voor het houden van wandelende takken, bidsprinkhanen, vlinders en rupsen. Ze zijn handig omdat ze veel lucht doorlaten, groot zijn, lichtgewicht zijn, makkelijk even op te zetten zijn en daarna weer makkelijk in de pakken zijn. De kooien zijn heel stevig.

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: We verzenden elke werkdag tot 16.30 je bestelling!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
LAGE VERZENDKOSTEN

Vaste lage verzendprijs binnen NL van 4.99, zorgvuldig verpakt

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding