Begin je eigen Mierenboerderij

Gelly
1.99

Gelly

€ 1,99

Dit product is geschikt voor meerdere weken gebruik en is bedoeld als voeding voor je mieren. Een van de belangrijkste voedselbronnen voor elke miersoort.

- +

Gelly

Een reageerbuis gevuld met gel. Deze gel biedt een variatie aan voeding aan de mieren, zowel vocht als voeding is erin aanwezig. Met een beetje geluk zie je de mieren er ook kleine tunnels in graven. Ideaal als extra voedingsbron of als back-up voeding tijdens de vakantieperiode. In tegenstelling tot suikerwater en honingdauw kun je deze stevige voedingsbron wekenlang in je arena laten liggen. Zo heb je er geen omkijken meer naar.

Het buisje is geschikt voor hergebruik.

Product vragen
Hallo Is de gelly dezelfde gel als de hervulbare gel?

Bedankt voor je vraag. Deze gel heeft inderdaad dezelfde inhoud, dus je zou als je heel veel gel nodig hebt ook een refill kunnen aanschaffen. Als er nog vragen zijn, mail ons gerust!

Is het mogelijk de gelly in te vriezen voor langere houdbaarheid?

Bedankt voor je vraag. De gelly is van zich zelf al heel lang houdbaar. Invriezen is niet nodig en zorgt voor zover we weten niet voor extra houdbaarheid. Je kunt een gelly zo een jaar bewaren.

kan ik de gelly ook aansluiten op een buisje in plaats van het in de arena te leggen?

Bedankt voor je vraag. Aansluiten is mogelijk als de slang precies aansluitend gemaakt wordt. De arena is wel de meest logische plek voor je mieren. Als er nog vragen zijn, mail ons gerust!

Hoe zou ik ze kunnen bewaren, in de koelkast of anders?

Bedankt voor je vraag. Bewaren in de koelkast is zeker een optie, hierdoor blijft de gel zeer lang houdbaar en behoudt het zijn stevigheid. Het idee is echter om deze in de arena te leggen als voedingsbron. De mieren kunnen er dan zelfs kleine tunnels in graven en hebben een extra voedingsbron.

Hoe lang zou het ongeveer de gel houdbaar zijn in de koelkast,ik bedoel hoeveel weken dagen maanden Alsvast bedankt en tegen kerst zal er wel nog een bestelling aankomen

Bedankt voor je vraag. De gelly is de koelkast minimaal 3 maanden houdbaar.

Bevat de gelly proteïne?

Bedankt voor je vraag. De gelly bevat zowel proteïnen als koolhydraten. Wil je een evenwichtig dieet dan adviseren wij om tevens gebruik te maken van honingdauw, suikerwater en fruitvliegjes. Bij Messor en Pheidole adviseren wij ook zaden.

Heb je gevonden wat je zocht??

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: Voor 16.30 besteld, elke maandag tot donderdag verzonden!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
HOGE KWALITEIT PRODUCTEN

Onze producten zijn getest en van de hoogste kwaliteit

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding