Gelboerderij LED

€22,99 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Mierenboerderij gel

Deze Mierenboerderij leveren we met ledstrip en usb kabel. De ledstrip is aan te sluiten op een usb poort. Daarnaast inclusief digitaal (download) Boekje 'Mieren zijn helden'. De gedrukte versie van het boekje is hier te bestellen: http://www.mierenboerderij.nl/boekje-mieren-zijn-helden.html

Mierenboerderij gel

Laat de mieren hun werk doen en kijk hoe een compleet bouwwerk ontstaat! De mierenboerderij gel is een hightech leefomgeving voor mieren. Gebaseerd op de techniek die Nasa gebruikte om leven in een gewichtloze omgeving te bestuderen. Het is geheel self supporting, de mooie transparante gel dient zowel als voedsel, vocht en onderdak. Het enige dat je moet toevoegen aan de mierenboerderij (16,5 x 15,2 x 3,2 cm) zijn de mieren zelf.

Inbegrepen:

- Mierenboerderij gel groen, grote maat
- Staafje om de eerste gangen te maken
- Ledstrip, met usbkabel (dus alleen op usb)
- Vergrootglas
- Gebruikers instructie
- Handleiding en boekje 'Mieren zijn helden' (NL)

De werking van Mierenboerderij Gel

Hoe lang leven mieren in de Gel Mierenboerderij?
Mieren leven een paar maanden tot een jaar. De leeftijd kan dus wisselen. De werkmieren die wij leveren moeten het wel een aantal weken tot een paar maanden volhouden en graven gegarandeerd in de gel. Als de mieren al in de eerste twee weken allemaal overlijden, dan sturen wij gratis vervanging.

Hoe lang blijft de gel goed?

De gel van de mierenboerderij is een complete voedingsbron voor de mieren. Aangezien de mieren niet veel eten en zelfs het afval van de gel opgraven en weer hergebruiken is het ruim voldoende voor een mierenfamilie. We hebben ook gell refills in diverse kleuren beschikbaar om opnieuw te kunnen beginnen.

Onderhoud & verzorging

Het onderhoud en de verzorging zijn eenvoudig:
- Bijvoeden is niet nodig.
- Een paar keer per week het deksel heel iets open doen voor wat frisse lucht.
- Condens en afval verwijderen als dat mogelijk is.

Mieren

Deze aanbieding is zonder mieren, we advieren een mierenfamilie te kiezen. Mieren kun je hier bijbestellen. Dit zijn werkstermieren uit Zuid-Europa die in de natuur een ondergronds stelsel van gangen en kamers maken. De mieren worden meegestuurd in een reageerbuisje. In dit buisje kunnen ze nog gemakkelijk een week verblijven voordat ze in de Mierenboerderij geplaatst worden. Hoe de mieren te plaatsen zijn is toegelicht in de flyer en ons boekje 'Mieren zijn helden'.

Hulp nodig? Download deze pdf met instructies:

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
-->