Begin je eigen Mierenboerderij

Voedingsbodem voor fruitvliegen
1.99

Voedingsbodem voor fruitvliegen

€ 1,99

Voedingsbodem voor fruitvliegen, voldoende om een nieuwe kweek op te zetten in de losse plastic kweekpotjes met ventilatiedeksel. 

- +

Fruitvliegen kweek voedingsbodem

Voedingsbodem, voldoende om een nieuwe kweek op te zetten in onze losse plastic kweekpotjes met ventilatiedeksel. De kweekpotjes ook los te verkrijgen. Mix de voedingsbodem met lauwwarm water totdat het goed is vermengd; wel wat stevig, maar niet vloeibaar (als yoghurt). Zet vervolgens kartonsnippers of houtwol in de pot en je kweek is klaar. Voeg minstens 50 fruitvliegen toe en zoek een lekker warme plek op in huis.

Let op: bij het gebruik van losse onderdelen kunnen wij geen garantie geven op de werking. Wil je de alles in de juiste hoeveelheden hebben, bestel dan de volledige fruitvliegen kweek of refill op onze website.

Product vragen
Wij hebben drie porties voedingsbodem besteld, waarvan nu een in gebruik. De bodem stinkt nogal, is dat normaal of doen wij iets fout? Met vriendelijke groet, Albert Bovenschen Van Lodenstein College Barneveld

Bedankt voor je vraag. De ontwikkeling van de kweekset kan zorgen voor een onaangename geur. Dit hoort bij het proces van het kweken van de fruitvliegjes.

Heb je gevonden wat je zocht??

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: Voor 16.30 besteld, elke maandag tot donderdag verzonden!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
HOGE KWALITEIT PRODUCTEN

Onze producten zijn getest en van de hoogste kwaliteit

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding