Boekje 'Mieren zijn Helden'!
3.99

Boekje 'Mieren zijn Helden'!

€ 3,99

Mieren zijn helden! 32 pagina's met informatie over mieren en mooie foto's. Goed om te gebruiken bij het bestuderen van mieren of voor het houden van een spreekbeurt.

Mieren zijn helden

Je ontvangt bij elke bestelling gratis de digitale versie van dit boekje (via link in email). Wil je toch liever de gedrukte versie, bestel deze dan hier.

Of je nu bij mierenboerderij.nl een product hebt gekocht of gewoon geïnteresseerd bent in het leven van mieren, dit boekje helpt je verder met informatie. Diverse producten waarmee je mieren als huisdier kunt houden en de verzorging van deze bijzondere dieren komen aan bod.

Mieren vind je overal om je heen: in de tuin, in het bos, onder stenen, soms zelfs in huis. Ze worden vaak gezien als ongedierte, maar daarmee doen we deze dieren geen recht. Een oude uitspraak luidt: ‘Ga naar de mieren, kijk hoe ze werken en word wijs’ (koning Salomo, Spreuken 6:6 uit de Bijbel). Je zult merken dat hoe meer je van deze diertjes ziet, hoe meer je ze gaat waarderen. Je kunt echt van ze leren. Een mierenkolonie is een wonder in de natuur.

In dit boekje vind je allerlei wetenswaardigheden en achtergrondinformatie over mieren. Goed om te weten bij het bestuderen van mieren, maar ook bruikbaar voor bijvoorbeeld een spreekbeurt of presentatie. Verder leg ik uit hoe je een aantal producten van Mierenboerderij.nl goed kunt gebruiken. Veel leesplezier gewenst!

Jan-Peter Oudenampsen

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: We verzenden elke werkdag tot 16.30 je bestelling!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
LAGE VERZENDKOSTEN

Vaste lage verzendprijs binnen NL van 4.99, zorgvuldig verpakt

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding