Arena S 7x7x6.5

€14,99 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Mierenboerderij Arena S

Deze arena is gemaakt van plexiglas en heeft de afmeting 7x7x6.5 cm. De lijn Arena's van Mierenboerderij zijn geschikt om te gebruiken als buitenverblijf bij een nest. De Arena is afgesloten met een professioneel ventilatierooster waar de mieren niet door kunnen. De natuurlijke functionaliteit van een buitengebied wordt voor de mieren hierdoor benadrukt. De Arena heeft aansluitmogelijkheden aan beide zijden. Een flexibel buisje met een buiten diameter doorsnede van 1 cm past hier goed in. Het is daarmee hermetisch afgesloten, zodat de mieren niet kunnen ontsnappen.

Gedrag mieren

Een mierenkolonie gebruikt de Arena om hier hun afval te brengen, dode mieren af te voeren (begraafplaats) en voeding en nestmaterialen op te halen. Door de opening bovenin kun je de Arena onderhouden. De opening in het deksel is goed afgesloten met het ventilatie deksel. Voor gebruik en toelichting zie de instructies.

Specificaties

Bij bestelling van dit product ontvang je:
- Arena S van plexiglas met de afmetingen: 7x7x6.5 cm
- Een afsluitbaar ventilatie deksel voor de bovenzijde
- Benodigde aansluitmaterialen (buisje en koppelstuk)
- Aansluitmogelijkheden aan weerszijden (1cm)

Uitbreiden?

De Arena is ook in twee andere formaten te verkrijgen en de openingen van de verschillende Arena's zijn op precies dezelfde positie in de zijkanten aangebracht. Je sluit ze dus keurig strak op elkaar aan met bijgeleverde transparante slangen.

Kolonie kweken

Je kunt met alleen een Arena ook prima een beginnende kolonie kweken. Kies hierboven een kolonie voor een combinatie (aanbiedings)prijs. Koppelstuk en aansluitslang leveren wij dan gratis bij.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
-->