Arena L 20x17x8,5

€27,99 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Mierenboerderij Arena L

Deze arena is gemaakt van volledig transparant plexiglas en heeft de afmeting 20x17x8.5cm. De lijn Arena's van Mierenboerderij is geschikt om te gebruiken als buitenverblijf bij een nest. De Arena heeft aansluitmogelijkheden aan drie zijden. Daarnaast kunnen twee arena's van deze maat op elkaar worden aangesloten door 2 kleine openingen. Schroeven/boutjes leveren we er dan gratis bij. Standaard plakken we deze openingen af. De openingen zijn 10 mm, waardoor een flexibele buis met een buitendiameter van 10 mm hier goed in past. Het is daarmee hermetisch afgesloten, zodat de mieren niet kunnen ontsnappen.

Gedrag mieren

Een mierenkolonie gebruikt de Arena om hier hun afval te brengen, dode mieren af te voeren (begraafplaats) en voeding en nestmaterialen op te halen. Door de opening bovenin kun je de Arena onderhouden. De opening in het deksel is goed afgesloten met een mooi deksel inclusief ventilatierooster.

Specificaties

Bij bestelling van dit product ontvang je:
- Arena L van plexiglas
- Een afsluitbaar deksel voor de bovenzijde
- Benodigde aansluitmaterialen indien van toepassing (buisje en koppelstuk)
- Aansluitmogelijkheden aan weerszijden (10mm)

Uitbreiden?

De Arena is ook in twee andere formaten te verkrijgen. Je sluit ze keurig strak op elkaar aan met bijgeleverde transparante slangen. Kies je twee van deze Arena's maat L, dan zijn op elkaar aan te sluiten met de 2 kleine openingen, we leveren dan schroeven/boutjes bij om ze aan elkaar te koppelen.

Kolonie kweken

Je kunt met alleen een Arena ook prima een beginnende kolonie kweken. Kies hierboven een kolonie voor een combinatie (aanbiedings) prijs. Koppelstuk en aansluitslang leveren wij dan gratis bij.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
-->