Antquarium Mierenboerderij Forest

€24,99 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad

Antquarium Forest Mierenboerderij

We leveren deze Mierenboerderij inclusief digitaal (download) Boekje 'Mieren zijn helden'. De gedrukte versie van het boekje is hier te bestellen: http://www.mierenboerderij.nl/boekje-mieren-zijn-helden.html

Mierenboerderij Forest

Kijk hoe mieren leven en tunnels graven tussen de wortels van planten. In de gel graven de mieren hun gangen en zie je ook nog hoe planten groeien. Je hoeft de planten geen water en de mieren geen eten te geven. Alles wat ze nodig hebben zit in de gel!

De scherpste prijs in Nederland! 

Uniek: inclusief mieren te bestellen. Mieren zijn ook zelf te vangen. Vind je ergens het product inclusief mieren goedkoper, laat ons dit weten, dan betalen wij het verschil terug.

Antquarium

Een hightech leefomgeving voor mieren. Gebaseerd op de techniek die Nasa gebruikte om leven in een gewichtloze omgeving te bestuderen. Het is geheel self supporting, de blauw gel dient zowel als voedsel, vocht en onderdak. Enige wat je zelf moet toevoegen aan de container (16,5 x 15,2 x 3,2 cm) zijn de mieren zelf.

Specificaties

Inbegrepen: Het product bevat 1 mierenboerderij, een vergrootglas om de mieren van heel dichtbij te kunnen observeren; een staafje om de eerste aanleg voor het nest te maken (zeer eenvoudig, slechts vier gaten maken) en een instructieboekje met interessante wetenswaardigheden over de mier. Verder is een buisje zaadjes toegevoegd voor de groei van plantjes (gebruik de zaadjes met mate om schimmelvorming te voorkomen!!)
 
Niet Inbegrepen:
De mieren, we adviseren een mierenfamilie. Deze kun je direct hierboven meebestellen. In combinatie met een Mierenboerderij bij ons aangeschaft en het op de juiste wijze aanmaken van de gel bieden wij garantie dat de mieren daadwerkelijk zullen graven. Gebruik gedestilleerd water voor het aanmaken van de gel (zie ook de handleiding hier).

Hoe lang leven mieren in de Antquarium?

Mieren leven tussen de 60 dagen en een jaar. Als u ze vangt of koopt, weet u niet, hoe oud ze zijn en hoe lang ze nog zullen leven. Gemiddeld houden onze mieren het meer dan een paar maanden vol (soms horen wij wel eens verhalen van langer dan een jaar).

Hoe lang blijft de gel een voedingsbron voor de mieren?

De gel van Antquarium is een complete voedingsbron voor de mieren. Aangezien ze niet veel eten (en zelfs het afval van de gel opgraven en weer hergebruikt) kunnen ze hier maanden tot maximaal een jaar mee doen.

Is je gel op, begin dan gewoon een nieuwe boerderij met de Mierenboerderij Refills. Je kunt mieren uit de tuin gebruiken, dan wel grote aantallen (50-100) plaatsen of je een mierenfamilie bestellen via onze website.

Hulp nodig? Download deze pdf met instructies voor het aanmaken van de gel:

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
-->