Anti Uitbraak Olie
2.99
Anti escape oil

Anti Uitbraak Olie

€ 2,99

Anti uitbraak olie om het ontsnappen van mieren en andere insecten te voorkomen.

- +

Anti Uitbraak


Aanbrengen

Anti uitbraak olie is aan te brengen aan de bovenste randen van een mierenboerderij, zodat de mieren niet kunnen ontsnappen. Aanbrengen kan door een watje te gebruiken.


Werking

De mieren hebben geen grip op het (goed) ingesmeerde mengsel, ze glijden weg en blijven daardoor op de plek waar je ze wilt houden. Alleen te gebruiken op gladde oppervlakten (kunststof/glas) zonder hoeken. In een hoek kunnen mieren namelijk altijd (deels) grip krijgen.


Samenstelling

Het is een mengsel op basis van talkpoeder, het is dus geen 'echte' olie. De samenstelling zorgt ervoor dat het gedurende langere tijd (tot een jaar) gebruikt kan blijven zonder te vervangen. Bij een grote kolonie of hoge luchtvochtigheid is het vaker nodig schoon te maken en opnieuw aan te brengen.

Product vragen
Hoevaak moet je dit erop smeren

Bedankt voor je vraag. Als je het goed insmeert en de omgeving is niet al te vochtig dan is eens per half jaar insmeren al voldoende. Het is natuurlijk ook afhankelijk van het formaat van je kolonie. Misschien moet je iets vaker insmeren als je een kolonie hebt met duizenden mieren. Als er nog vragen zijn, stuur ons dan gerust een email!

Hoeveel ml zit erin?

Bedankt voor je vraag. Dat wisselt een beetje per buisje, het is de inhoud van een reageerbuis s, dus maximaal 5 ml. Je kunt daar een heel groot oppervlakte mee insmeren. Als er nog vragen over zijn, vernemen we het graag.

Kun je dit bewaren op kamer temperatuur? 19 a 20 graden?

Bedankt voor je vraag. Je kunt dit vrijwel oneindig bewaren op kamertemperatuur inderdaad. Als er nog vragen zijn, stuur ons dan gerust een email.

Hoeveel zit er in?

In een reageerbuis zit ongeveer 3,5 tot 4 ml anti uitbraak

Beste, Is deze anti uitbraak olie ook bruikbaar voor de groothoofdmier ? Alvast bedankt Niels Baele

Bedankt voor je bericht. De anti uitbraak olie is geschikt voor alle miersoorten. Op de anti uitbraak hebben de mieren geen grip en is de kans op ontsnapping erg klein. Je dient de laag wel regelmatig te vernieuwen.

Heb je gevonden wat je zocht??

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: We verzenden elke werkdag tot 16.30 je bestelling!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
LAGE VERZENDKOSTEN

Vaste lage verzendprijs binnen NL van 4.99, zorgvuldig verpakt

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding