Major Base
14.5

Major Base

€ 14,50

De display om je Mierenboerderij Master op te plaatsen.

- +

Major Base

De display om je Mierenboerderij Master Major op te plaatsen. Stabiel, stevig, mooi en strak! Dit model is op maat gemaakt voor de Major!


Unieke display

Plaats je Mierenboerderij op een mooie manier en bekijk je mieren van voren.

Product vragen
Beste Ik heb een messor barbaruskolonie, ze doen het goed in een horizontaal gipsnest. Ik vroeg mij af of het bij de messor ook mogelijk was om het nest op deze major base te zetten, of is deze positie niet goed kwestie dat ze niet goed kunnen klimmen. En zorgt dit voor problemen kwestie van de opslag van de zaadjes of het positioneren van het broed? Alvast bedankt Mvg

Bedankt voor je vraag. Het is schuin geen enkel probleem voor de mieren om te klimmen en het nest in te delen. Wel moet je iets voorzichtiger zijn met vocht, horizontaal verdeelt zich dat mooi in het nest, maar schuiner zakt het sneller naar beneden. Houd je het flink vochtig dan kan het gips sneller beschadigen aan de onderkant omdat er mogelijk water blijft staan. Dit kun je dus zelf bekijken en regelen. Als er nog vragen zijn, stuur ons dan gerust een email.

Is het goed voor kleine kolonies is het niet ruw\scheef voor hun En daardoor langzamer verhuizen

Bedankt voor je vraag. In het begin raden wij aan om je opstelling alleen te maken met een arena gekoppeld aan een arena. Wanneer de kolonie groot genoeg is gegroeid kun je het nest eraan koppelen. Deze kan dan prima wat schuin staan. Mieren kunnen zelfs rechtop klimmen.

Heb je gevonden wat je zocht??

Veilig shoppen bij ons!

Dat betekent...
 
SNELLE VERZENDING

Snelle verzending: We verzenden elke werkdag tot 16.30 je bestelling!

 
SPECIALISTEN & ADVIES

Specialisten op gebied van mieren en overige insecten, gratis advies

 
LAGE VERZENDKOSTEN

Vaste lage verzendprijs binnen NL van 4.99, zorgvuldig verpakt

 

 
100% VEILIG SHOPPEN

Veilig winkelen door ons keurmerk & ssl-verbinding